Transparantieverslag
2023/2024

Scroll

In dit transparantieverslag reflecteert de directie van PricewaterhouseCoopers Accountants N.V op het boekjaar 2023/2024. In dit verslag wordt teruggeblikt op verschillende ontwikkelingen van het afgelopen jaar; ontwikkelingen die het werk van accountants breder en relevanter maken. De Commissie Publiek Belang (CPB) en de Young Assurance Board doen verslag en er wordt vooruit gekeken naar de uitdagingen en kansen van het komende jaar.

Wytse van der Molen
voorzitter Assurance Board PwC Nederland

Download het rapport

Transparantieverslag 2023/2024

Download (PDF of 3.5mb)

In een continu veranderende wereld, is het belangrijk om zekerheid en vertrouwen te bieden aan onze klanten en hun stakeholders. Het draait erom dat we begrijpen waar Assurance – en dus vertrouwen – wordt gevraagd door de maatschappij, onze klanten en hun stakeholders.

Alleen als klanten ons vertrouwen, kunnen wij hen vertrouwen bieden in financiële cijfers, CSRD en andere onderwerpen. Daarom is een hoge mate van kwaliteit de basis van onze dienstverlening. Het voortdurend blijven verbeteren van die kwaliteit en inspelen op veranderingen in ons vakgebied zijn daarbij essentieel.

Dit vraagt veel van onze collega’s, die de drijvende kracht zijn achter alles wat we als PwC bereiken. Met de ondersteuning van de nieuwste generatie technologie kunnen we verschil maken met onze dienstverlening. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om te investeren in onze mensen en om nieuwe technologieën te omarmen.

In ons jaarlijkse Transparantieverslag leest u meer over het afgelopen jaar en onze plannen voor de komende jaren.

We hopen dat u dit Transparantieverslag 2023/2024 met plezier zult lezen.

Assurance board PwC
VDL Klantcase

VDL

VDL Groep moet vanaf volgend jaar voldoen aan de CSRD-richtlijn. Het familiebedrijf heeft ervoor gekozen deze verplichting te benaderen als een kans om duurzame waarde te creëren. PwC ondersteunt VDL bij de implementatie van het CSRD-traject en het bedrijf zo klaar te maken voor de toekomst. ‘Hiermee leggen we de link naar het doorgeven van het bedrijf aan de volgende generatie.’

Lees meer

Download het rapport

Het Transparantieverslag 2023/2024

Het rapport (PDF of 3.5mb)
Appendices (PDF of 2.25mb)

Contact

Thomas Galestien

Woordvoerder, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 242 51 45

Volg ons